Начало Видео Супер СериитеСезон 3Супер Сериите Сезон 3 Епизод 16 - ФИНАЛЪТ!

Супер Сериите Сезон 3 Епизод 16 - ФИНАЛЪТ!

"Супер СериитеСезон 3 - Краят на едно страхотно преживяване! Сезон 3 приключва, но скоро започва нещо още по-интересно. Преди това обаче, ще видите един уникален последен епизод, какъвто не сме правили до този момент!

 

 


"Супер Сериите" Сезон 3 Епизод 16 - Краят на едно страхотно преживяване за всички нас! Сезон 3 приключва, но скоро започва нещо още по-интересно.

 

Преди това обаче, ще видите един уникален последен епизод, какъвто не сме правили до този момент:

➨ В него 15 госта ще отговорят на 10 изключително важни въпроса в една страхотна БЛИЦ сесия
➨ А преди това ще видите финала на специализираните рубрики, в които Кирил Танев ще ви покаже един много добър продукт с Цитрулин Малат, а Марина Декова ще ви покаже кои са основните грешки при Нападите и начините за тяхното преодоляване!

 

Това бяха "Супер Сериите Сезон 3". Благодарим на всички вас - нашите фенове и зрители, на всички партньори и целия екип на предаването и сайта BodyConstructor! Очаквайте идната пролет един нов страхотен видео-формат, в който всички вие ще можете да участвате!

 


 

Супер Сериите Сезон 3 - Единственото фитнес предаване у нас!

 

Супер Сериите Сезон 3 - Единственото фитнес предаване у нас!

 

Супер Сериите Сезон 3 - Единственото фитнес предаване у нас!

 

Супер Сериите Сезон 3 - Единственото фитнес предаване у нас!

 


 Коментари на потребителите

Петър Василев
12-01-2016
Какво му липсва на Bodyconstructor - Цецо Каркаланов. Липсва възможността за диалог с хората от предаването, такава каквато беше!
Като цяло виждам, че сте променили целевата аудитория и искате да се харесате на по-голяма маса от хора.
Хората обаче трябва да знаят, че нещо популярно и масово е винаги за сметка на неговото качество - точно такъв е и случаят с Bodyconstructor, като съм сигурен че заради това се махна Цецо.
Във всеки случай не тая лоши чувства към хората от проекта Bodyconstructor, но за мен в началото бяхте много по-добри.
Супер СериитеСупер ПромянаSuper LiveSuper WebcastДруги

"Супер Сериите" е Първото професионално предаване за фитнес, силови спортове, здравословно хранене, суплементиране и мотивация в България! Един проект на BodyConstructor (www.bodyconstructor.com) със съдействието на продуцентска къща BC MEDIA

Харесайте нашата Facebook фен страница и ни последвайте в YouTube да не изпускате нито един от епизодите!

 

Приятно Гледане!

 


 

1 2 3 4 »
1 2 3 4 »


Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Кристиян Димитров
Здравейте, реших да използвам услугите на Кирил и съм повече от доволен.
Поръчах програма + хранителен режим.Благодарение на него, свалих 14 килограма и то за изключителен период от време, без да губя мускулна маса. Изключително отговорен и разбиращ в областта си човек, винаги е на линия да ти помогне. От него научих доста неща, както от към храната, така и от към тренировките. Ако не ти допада някоя храна, я замества. Замества и упражненията, някое ако не успеете да го направите (обяснява всяко упражнение как да го направите). Изключителен прогрес имам от както започнах по неговата програма. От добавки също е доста компетентен,също и към марките им :))) (малко бях недоверчив към някой марки, но човека ми вдъха кураж, и ефекта не закъсня). Радвам се че се доверих, и успях да изпълня целта си. Пак ще се възползвам.За мене най - важното е, че подържахме връзка до самият край на програмата, не както други(прикачи ти програмата и се оправяй). Хареса ми и друго че включва нестандартни упражнения където почти никъде не ги откривах.
Смело напред и не се плашете, да работите с най - добрия!


Треньор : Марина Декова
Yoana Yoli
Да споделя и моите страхотни впечатления от Марина Декова..;-)
Научих за нея от сайта bodyconstructor. com , попаднах на изключителни резултати на хора, ползвали услугите й и реших да се пробвам.
Тренирам от години. Занимавах се предимно с Кросфит, за разнообразие тае бо, малко фитнес и плуване. През цялото време съм целяла по-изчистено от мазнини тяло, но все не намирах правилната комбинация от подходящ за мен спорт и хранене.
След като ми изготви първата комплексна програма, буквално за ден, започнах с тренировките.
Резултати имаше на първата седмица, след което сантиметрите на обиколките вървяха надолу всяка изминала седмица.
Като цяло храненето ми преди не беше много по-различно от това, което ми написа Марина.
Съществената разлика беше в това, че спрях млечните и се убедих сама, че те задържат много вода и водят до чувство на подутост. При мен това проработи почти веднага. Спрях киселото мляко с протеина, който взимах тогава, прясно мляко , сирене и кашкавал.
Наблягах на чистото месо и супер вкусните салати, които си правех няколко пъти на ден.
Апетит за млечните нямах, даже не ми и липсваха. С храненето, което Марина ми предложи се чувствах сита и нямах такава нужда от чийтване, което преди ми се случваше ежедневно.
При първите 10 -15 дни усещах глад, но това беше докато ми се свие корема, след това усещането беше единствено на лекота.
Благодарна съм на Марина за разбирането и вниманието , което проявяваше към мен.
За нея мога да кажа,че е изключителен професионалист и съм щастлива, че имах възможността да се възползвам от услугите й.
Преди
След


Треньор : Марина Декова
Моника Велкова
И от мен едно огромно благодаря на Маринка! Разликата в това как се чувстваш докато ходиш по плажа е не само килограми надолу, но и повишаване на самочувствието.Макар и това да е съвсем началото на комплексната програма, макар и спънките,за около 2 месеца постигнах този резултат и не мисля да спирам. Общо килограмите са 8 надолу, а чувството е неописуемо. Маринка беше толкова коректна, изпрати ми програмата в рамките на 2,3 дни, разпита ме подрбно за всичко, съобрази програмата с ежедневието ми и много ми помогна.
Уникален човек е и има супер подход към всеки. Благодарности!
Преди
След


Фитнес програми от Кирил Танев